tiistai 22. maaliskuuta 2016

Kotona!

Nyt on kohta jo melkein viikko vierähtänyt kotona ja olisi kai aika vihdoinkin kirjoitella Teneriffan reissun loppukuulumisia.

Loman viimeiset päivät vietimme tehden niitä asioita, joiden tekemättä jättäminen olisi harmittanut kotiin palattuamme. Kävimme rannalla, shoppailimme, tutkimme ympäristöä ja nautimme olostamme. Kerkesimme myös tutustua paikalliseen markkinakulttuuriin sekä onnistuimme polttamaan itsemme kunnolla. Eihän sitä aurinkorasvaa nyt muutkaan aina muista laittaa... ja eihän tuota tuohonkaan mennessä oltu pahemmin palettu.... No virheistä oppii.  

Arkeen paluu alkoi myös loman lopulla hiipiä hiljaa keskusteluihin, vaikka olimmekin sopineet, ettei arjen ongelmista liikaa puhuttaisi lomalla. Kuitenkin tuntui, että kaikki tahoillamme mietimme jo paluuta kotiin. Niin innostuneina kuin ahdistuneina.

Loman viimeisinä päivinä alkoi myös miettimään kaikkea sitä mitä reissulla oli kerennyt tapahtua ja kuinka odotukset olivat toteutuneet.

Mielestäni loma oli onnistunut. Pääsimme kokemaan huikeita elämyksiä turistikierroksilla ja karnevaalitunnelmissa. Oli myös ihanaa vain nauttia lämmöstä ja rentoutua löhöillen rannalla ja käyden ilta kävelyllä rantamaisemissa. Itse nautin myös siitä kun aamun pystyi aloittamaan juoden kahvin parvekkeella aamuauringosta nauttien tai pulahtaen hotellin uima-altaaseen.


Kun lähdimme lentokoneella kohti kotia oli keli aivan upea. Aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja lämpöä oli enemmän kuin tarpeeksi suomea varten pukeutuneille matkustajille.

Perille päästyä helle hellitti kyllä. Suomen päässä nimittäin oli (ainakin meidän mielestämme) tosi kylmää ja tuulista. Onneksi seuraavaan aamuun saimme herätä pehmeästi aamu-auringon sarastukseen ja lähes sänkyyn saatuun aamupalaan. Kotiin paluu ei tuntunutkaan enää yhtään niin pahalta. Paitsi ehkä hieman silloin kun täristen odottelimme myöhässä olevaa junaa Pasilan asemalla.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti