lauantai 7. heinäkuuta 2018

Kohti Norjaa

Hej!

Tämän kertainen reissu vie meidät ensimmäiselle road tripillemme. Lähdemme Pohjois-Norjaan viikoksi ajelemaan ja katselemaan maisemia. Mukaamme lähtee Antti, jonka autoa käytämme liikkumiseen.

Olemme varanneet majoitukset ja tiedossa on paljon ajelua, sillä kierrämme Tromsasta aina Nordkappiin asti. Suunniteltu reitti starttaa meidän osalta sunnuntaina kun lähdemme junalla Kajaaniin, jossa olemme yön ennen varsinaista matkan alkua.

Kolmen hengen ryhmämme kokoontuu Kajaanissa ja maanantai aamuna lähdemme ajelemaan kohti Hettaa, jossa olemme yön ennen Norjan puolelle siirtymistä. Suomen puolella ollessa pitää tankata auto täyteen, jotta Norjan puolella ei usein tarvitsisi tankata.

Ensimmäinen yö Norjassa vietetään Tromsassa, josta sitten ajellaan kohti Hammerfestia. Hammerfestista on tarkoitus olla pari yötä ja käydä siitä käsin Nordkappissa päiväseltään. Lopuksi ajellaan Rovaniemelle jossa yövytään ennen kotiin paluuta.

Emme ole ennen matkustaneet kolmestaan ja Road trip on myös uusi kokemus, joten nähtäväksi jää miten psyyke kestää 😅 Toivottavasti on myös autossa jarrut kunnossa, sillä luvassa on melko mäkistä maastoa!
Tahti on tiuha ja nähtäväksi jää onko tahti liian kova että nauttiminen jää ihan tyystin. Pitää sitten katsoa josko on mahdollista ottaa lisä päivä tai pari ettei mene ihan ohi koko Norja

-Sirpa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti